Voor trainers, coaches en organisaties bieden wij een speciaal partnership. Heel interessant voor jaartrainingen, terugkerende workshops of langere begeleidingstrajecten. Als je een vaste, fijne buitenplek zoekt om steeds weer naar terug te keren, is dit een interessante optie voor jou. Je wordt al partner bij ons als je vaker dan 4x per jaar naar ’t Kalfje komt!

 

 

 

Hoe werkt het partnership?

Allereerst maken we live kennis. Jij komt een kijkje nemen in ’t Kalfje en beoordeelt (lees: voelt;) of deze plek geschikt is voor jouw training(en). Je vertelt over je plannen en frequentie van jouw trainingen en samen bepalen we of we voor langere periode in zee gaan met elkaar.

Als ondernemende trainer/coach weten we allebei dat er in de tijd veel kan veranderen; te weinig deelnemers, een wijziging in koers, ziekte. Ik hanteer flexibele annuleringsvoorwaarden, wat jou geen stress geeft als er een training niet door kan gaan. Nu al meer weten? Stuur me dan vooral een mail.

Het belangrijkste in ons partnership is vertrouwen. Je bent van harte welkom op mijn plek, waarmee het dan ook jóuw plek is. Ik zorg goed voor haar, en ga ervan uit dat jij dat ook zult doen. Interesse om eens te komen kijken en een rondje met me om de molen te lopen? Je bent van harte welkom!

 

 

Interesse in een partnership?

Stuur ons een mail voor een afspraak in ’t Kalfje. Leuk je te ontmoeten!

Telefoon: 06 – 14 96 44 24
Mail: info@t-kalfje.nl