En dan zoek je een locatie. Die nét even anders is dan een ‘gewoon zaaltje’. Jouw training, heidag of intervisie-bijeenkomst vraagt om een inspirerende omgeving. Om ruimte én om een plek waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Zonder het gevoel te hebben dat je op je vingers wordt gekeken. Laat mij je vertellen over ’t Kalfje.

 

 

100% privacy

Als jullie ’t Kalfje huren staat de gehele locatie tot jullie beschikking. Geen inmenging met andere (vreemde) gasten en volledige vrijheid over jullie eigen programma. Bij aankomst worden jullie gastvrij ontvangen en wegwijs gemaakt in en rond ’t Kalfje. Als jullie catering afnemen wordt die op de afgesproken tijd bezorgd. Verder houden jullie zelf de ruimte workproof, ’t Kalfje is géén congrescentrum waar je volledig ontzorgd wordt. Jullie zijn vrij om je gang te gaan en de ruimte zo te gebruiken zoals jullie dat willen (binnen de redelijke grenzen uiteraard;-)
 

 

Reserveren?

Dat kan door een mail te sturen of mij te bellen. Ik ben flexibel in het plaatsen van opties, alles gaat in goed overleg met jou. Wil je eerst ’t Kalfje écht ervaren voordat je boekt? Kom dan vooral langs voor een kop koffie en een rondje om de molen.

Telefoon: 06 – 14 96 44 24
Mail: info@t-kalfje.nl

Ik kijk ernaar uit om julie te verwelkomen in ’t Kalfje!

 

 

Partnership voor trainers & coaches

Voor trainers en coaches die structureel gebruik willen maken van ’t Kalfje hanteer ik speciale partnership tarieven. Contact me even voor de mogelijkheden.