’t Kalfje is een geweldige back to basic retraiteplek voor groepen tot 12 personen. Slapen in (eigen) tentjes, zwemmen in een koude vijver, warm buiten douchen, ’s avonds vuur stoken en een lekker potje koken (in de Dutch Oven bijvoorbeeld). En mocht het weer even tegenzitten; de binnenruimte van ’t Kalfje is een intieme en sfeervolle plek om totaal te resetten.

 

 

Back to nature

Deze plek is perfect als je jouw groep wilt laten landen in de natuur. Geen poespas of overbodige luxe; basic overnachten in eigen tentjes of bij mooi weer misschien wel in de open lucht. Toch is ’t Kalfje veel meer dan een ‘gewone camping’ doordat de binnenruimte perfect is voor het geven van verdiepende sessies of trainingen. Bij ’t Kalfje combineer je de basics van een groene camping met de uitstekende faciliteiten van een trainingslocatie. Dat maakt ’t Kalfje zeer geschikt als retraiteplek.
 
Geef jij liever een actieve workation in ’t Kalfje? Dat kan natuurlijk ook. Wij staan open voor jouw ideeën en wensen. Bel ons en vertel ons jouw plannen voor deze plek!
 
 

 

Jouw retraite op deze plek?

Je bent van harte welkom om ’t Kalfje en het erf te komen bekijken. Natuurlijk wil je eerst de sfeer proeven voordat je een beslissing neemt. Zo kunnen we live jouw vragen en wensen doorspreken. Hopelijk tot snel!

Telefoon: 06 – 14 96 44 24
Mail: info@t-kalfje.nl