Reacties van klanten

“De locatie is in één woord prachtig. Ingericht met veel gevoel voor smaak en detail. Het voelt warm. Overal is aan gedacht en daardoor voel je je geen huurder maar echt een gast! Gedurende de dag komen er heel wat nieuwsgierige bezoekers langs: de fazant, een eekhoorn en vaak wel een konijntje. Super leuk! Aan mijn klanten merk ik dat ze zich heel erg thuis voelen en dat de locatie echt onderdeel is van een mooie dag vol inspiratie en nieuwe inzichten!”

Hanneke Develing, ondernemer.

“Toen ik mijn nieuwe training ging aanbieden, gunde ik mijn klanten én mijzelf een luxe locatie op een rustige plek in de natuur. Ik houd van de positieve, warme en open houding waarmee Alies werkt. Wat voelde ik mij welkom op de eerste trainingsdag. De kaarsjes waren al aan, heet water in de kannen en een spontane Alies die me vol enthousiaste begroette. Een locatie naar mijn hart. Mooi aangekleed, alles wat nodig is voor een prettig verblijf is aanwezig, inclusief geweldig schouwspel van eekhoorntjes en vele soorten vogels. Een plek waar je het liefst de hele dag voor je uit zit te turen met een grote kop koffie en niet meer weg wilt gaan.”

Maris, coach

“Onze meetings zijn stukken interessanter met het uitzicht op de prachtige natuur bij ’t Kalfje! Wat een heerlijk huiselijke professionele plek is dit! We komen hier graag terug met ons team om te vergaderen en brainstormen. Heerlijk om even een rondje om de molen te wandelen, tussen de koeien. ’t Kalfje is een fijne vergaderruimte waarbij niets ontbreekt. Alies is een fijne gastvrouw waar je op terug kunt vallen als het nodig is en zorgt dat de innerlijke mens ook niets te kort komt. Aanrader!”

M3V

“Een prachtig plekje midden in de rustgevende natuur. Heel smaakvol verbouwd en ingericht en vooral met een heel persoonlijke uitstraling. Een aanrader voor reflectie-bijeenkomsten!”

Annemiek Meinen, trainer Gelderland Academie

“Even vertagen in ’t Kalfje in de prachtige natuur! Wat een heerlijk plek is dit! Je vertraagt ’s ochtends al letterlijk, omdat je met je auto moet wachten voor het koeienlint tot alle koeien ’s ochtends overgestoken zijn 😉 Daarna beland je in een fijne, warme ruimte waar Alies aan alles heeft gedacht. We vinden dit een heerlijke plek om met onze klanten te werken!”

Nicole & Hanneke, Handled By

“Ik heb een stiltedag gegeven in ’t Kalfje. En wat is dat een heerlijke plek! De omgeving is super ondersteunend om even het hoofd leeg te maken en je open te stellen voor het nieuwe. En ook in de ruimte zelf zal het je aan niets ontbreken, werkelijk aan alles is gedacht. Hierdoor konden zowel ik als mijn deelnemers zorgeloos aanwezig zijn. Een absolute aanrader.”

Nienke Zevenbergen, Mindfulness trainer